Waarom In2Energie?

  • Advies in het slim combineren van duurzame installaties

Wil je dat je investering in duurzame installaties echt wat oplevert? Voorkom dan dat technische installaties verkeerd worden gecombineerd (of geplaatst) in de woning. Ik zie bijvoorbeeld vaak dat de energierekening hoger is dan verwacht, of dat de kwaliteit van het binnenklimaat tegenvalt.

Ik adviseer je welke duurzame installaties goed bij elkaar passen en wat de juiste plaatsing in de woning is, zodat je investering het gewenste resultaat heeft.

  • Advies en ondersteuning bij energiezuinig en comfortabel wonen

Een energiezuinige woning is het streven, maar je wilt ’s winters natuurlijk niet in de kou zitten en in de zomer wil je een aangenaam, koel klimaat, zonder tocht. Ik geef je een totaaladvies gericht op energiebesparing maar ik heb net zo veel aandacht voor wooncomfort zodat je je goed voelt in je woning.

  • Energieadvies bij de bouw

Een verkeerd gemonteerde installatie kan na oplevering veel problemen geven. Herstel is achteraf niet zo makkelijk. Daarom kan ik je tijdens de ontwerpfase en bij de bouw begeleiden en adviseren.

De juiste plaatsing en combinatie van installaties is cruciaal bij (ver)bouw. Ik bied je een paar extra ogen op de bouwplaats en controleer of installaties volgens de geldende eisen geplaatst worden en zorg desgewenst voor de juiste ingebruikname.

Welke certificaten heeft In2Energie?