Particulier

Comfortabel, energiezuinig wonen zonder zorgen over de toekomst. Als huiseigenaar wil je de energielasten verlagen en het wooncomfort verhogen. Je wilt ook rekening houden met het milieu en daarom duurzaam wonen.

Het energielabel is het uitgangspunt van energieadvies. Dat geeft je iets in handen voor een (duurzame) hypotheek- of subsidieaanvraag. Je hebt het energielabel nodig bij verkoop, verhuur en renovatie.

Energieadvies maakt het energieverbruik van je woonhuis of recreatiewoning inzichtelijk. Ik adviseer je hoe je de woning energiezuiniger en duurzamer maakt, zonder in te leveren op woongemak.

Je krijgt een compleet overzicht met het te verwachten energieverbruik, de mate van energiebesparing en de investeringskosten. Ook voor toekomstbestendig (ver)bouwen levert gedegen energie- en installatieadvies je veel op.

In2Energie is bevoegd om energiebesparingsadviezen te geven en energielabels te registreren. Als een van de weinige energieadviseurs in Noord-Nederland ben ik onafhankelijk, BRL 9500-gecertificeerd en heb ik al veel woningen voorzien van energielabels en compleet energieadvies.

Ik wil energieadvies