Energiemaatwerkadvies : energiebesparing en comfort (DuMaVa)

Als ondernemer of bestuurder van een instelling heb je genoeg te doen. Hoe houd je de dan energiekosten van je gebouw onder controle en zorg je voor een constant, comfortabel binnenklimaat in de kantoor- of openbare ruimtes? Frisse lucht en goed geventileerde ruimtes zijn niet altijd vanzelfsprekend in kantoren, scholen of zorginstellingen.

Daarom zoek je een specifiek op het gebouw gericht, individueel energieadvies op maat. Energiebesparingsadvies, met oog voor comfort en duurzaamheid. Dit is wat In2Energie je kan bieden.

Door het energieadvies breng ik de verbeterpunten van een pand in kaart. Je ziet dan het energieverbruik, klimaat in het gebouw en de financiële gevolgen. Uit dit advies vloeien passende maatregelen, met als doel: een lager energieverbruik, lagere co2-uitstoot en het verbeteren van het energielabel. Subsidiemogelijkheden en toekomstige wettelijke verplichtingen worden in het advies opgenomen. Het energieadvies kan gebruikt worden om subsidie’s of financieringen aan te vragen: bijvoorbeeld de DuMaVa subsidie.

“Een goed energielabel wil niet per se zeggen dat het gebouw ook comfortabel of energiezuinig is. In2Energie is gespecialiseerd in specifiek gebouwgericht, individueel energieadvies en ik ga het liefst een stap verder door het comfort en de energiezuinigheid van gebouwen duurzaam verbeteren.”

Ik wil energiebesparingsadvies